ΕΛΛΑΔΑ

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΟΥΚΑΣ ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ – ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΡΙΤΟΣ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, με τη συμμετοχή να ξεπερνά τον στόχο των 300.000 ψηφοφόρων.

Οι κάλπες -που άνοιξαν στις 07:00- είχαν αρχικώς προγραμματιστεί να κλείσουν στις 19:00, ωστόσο, η ΕΔΕΚΑΠ έδωσε παράταση μιας ώρας στη διαδικασία, με αυτήν να ολοκληρώνεται στις 20:00. Η συμμετοχή έφτασε τις 301.355 ψήφους, ξεπερνώντας τις συνολικές ψήφους (270.706) των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ το 2021.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι λοιπόν ο νικητής του πρώτου γύρου με 29,7%. Ο Χάρης Δούκας είναι ο δεύτερος που θα τον αντιμετωπίσει στην κάλπη την επόμενη Κυριακή με ποσοστό 21,3%, ενώ τρίτος αναδείχθηκε ο Παύλος Γερουλάνος με ποσοστό 21,1%. Τέταρτη ήταν η Άννα Διαμαντοπούλου με 19,5%, 5ος ο Μιχάλης Κατρίνης με 5,9% και 6η η Νάντια Γιαννακοπούλου με 2,3%.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτοί είναι οι βουλευτές που μούτζωσαν τον Μητσοτάκη και καταψήφισαν το νομοσχέδιο

evosmos

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ 15ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΑΝ 12 ΑΤΟΜΑ – Ο 50ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΦΙΑΛΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ – ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ – ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Ή ΤΟΝ “ΕΦΑΓΑΝ”; ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ

evosmos

Αλκαίος: «Έπιασα πάτο, σάπισα στο ξύλο τον εαυτό μου, τα πούλησα όλα και πήγα στη Μήλο»

evosmos

Leave a Comment