ΕΛΛΑΔΑ

Την παρέμβαση του Τάκη Θεοδωρικάκου προκάλεσε το περιστατικό με τον Νίκο Ηγουμενίδη

Η επικοινωνία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης

Διαστάσεις παίρνει το θέμα του τροχονομικού ελέγχου στον Ηρακλειώτη βουλευτή Νίκο Ηγουμενίδη, με αφορμή τις καταγγελίες που έγιναν από αστυνομικούς.

Ο ίδιος ο βουλευτής έδωσε, όπως γράψαμε νωρίτερα, την δική του απάντηση στα όσα έγιναν στον ΒΟΑΚ, επισημαίνοντας ότι “ήταν προαποφασισμένη η στάση τους” από τη στιγμή που πληροφορήθηκαν την ιδιότητά του.

Το θέμα προκάλεσε και την παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος γνωστοποίησε ότι είχε επικοινωνία με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, υποστράτηγο Γιώργο Λυμπινάκη, διαμηνύοντας ότι “ούτε κατά διάνοια δεν πρέπει να αλλάξει οτιδήποτε σε ότι αφορά την κλήση και τις ποινές που επιβλήθηκαν”

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο άντρας μου κατέβηκε στην Ικαρία να μαζέψει ελιές πριν 5 χρόνια και ακόμη να γυρίσει. Τι να κάνω;

evosmos

Ασέλγησε σε 11χρονη, αλλά καταδικάστηκε σε 5 χρόνια κάθειρξη… κατ’ οίκον!

evosmos

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟ

evosmos

Leave a Comment