LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

«Τη βγάζω με 1 πακέτο μακαρόνια τη βδομάδα»: Δύσκολες ώρες για τον Σταύρο Σβήγκο μετά το τέλος του Έρωτα Φυγά

Ο Σταύρος Σβήγκος φιλοξενήθηκε από την εκπομπή «Στούντιο 4» και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη, στην οποία μίλησε για τη σχέση του με τον γιο του και αναφέρθηκε επίσης στις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει στον επαγγελματικό του χώρο.

Όσα ανέφερε
«Κανείς δεν μπορεί να νιώσει οικονομική ασφάλεια στη χώρα που ζούμε και στην Ευρώπη. Δεν είμαστε Γαλλία, που αν μείνω άνεργος σαν ηθοποιός, θα πληρωθώ για το υπόλοιπο συμβόλαιο που είχα πέρυσι, μέχρι να βρω δουλειά. Εδώ θα πάμε στον ΟΑΕΔ και θα πάρουμε τα 420, που μάλλον, είναι κι ένα κομμάτι της ΔΕΗ».

Για να προσθέσει: «Συνέχεια βρίσκομαι σε οικονομική δεινότητα, πολλές φορές την έχω βγάλει μόνο με μακαρόνια. Και στο παρελθόν, όταν ξεκινούσα αυτή τη δουλειά κι από την άλλη, όταν κάνεις μια χρονιά με πολλά οικονομικά οφέλη κι έρχεται η εφορία και σου λέει “είμαστε συνέταιροι, φέρε μου το 47%”;. Θεωρώ τρομερή αδικία το πώς λειτουργεί το κράτος απέναντι στους εργαζόμενους. Την περασμένη εβδομάδα, ήμουν με ένα πακέτο μακαρόνια».

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πατρότητα: «Δεν ήμουν έτοιμος να γίνω πατέρας. Ήρθε κι είπα “πάμε και βλέπουμε”. Και τώρα έτσι είμαστε με τον μικρό. Παλεύω για το καλύτερο γι’ αυτόν και ό,τι έρχεται το αντιμετωπίζουμε οι δυο μας. Στη δουλειά τον έχω μαζί. Έχω βοήθεια για τις ώρες που μπορεί να μην μπορώ να τον πάρω από το σχολικό. Επιδιώκω να περνάμε πολύ χρόνο μαζί».

Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν διάβασα βιβλία, πήγα στον ψυχολόγο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε όλες τις σχέσεις είναι το εγώ, που φουσκώνει και ξεφουσκώνει. Και αν δεν το πατάξουμε από μέσα μας, δεν θα πετύχουμε μία αληθινή σχέση».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δεν τα κατάφερε ο Γιάννης Τύρος: Υπέκυψε κατά τη διάρκεια χειρουργείου

evosmos

ΤΟ “ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΤΣΕΤΑΣ” ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ – ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ! ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ – Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!

evosmos

Δάκρυα προκάλεσαν τα λόγια της «μάνας της Χειμάρρας»: «Δεν υπάρχει για μας εδώ δικαιοσύνη»

evosmos

Leave a Comment