ΕΛΛΑΔΑ

Τον… έστειλε! Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε το μυστικό της από “αέρα” στον Θάνο Καλλίρη

Το χθεσινοβραδινό «Chart Show» με τη Δέσποινα Βανδή τίμησε τα 30 τραγούδια που οι στίχοι τους έγιναν ατάκες και σλόγκαν.

Ο Θάνος Καλλίρης ανέβηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας ανάμεσα σε άλλα και το «Ο παλιός είναι αλλιώς» που βρέθηκε στο νούμερο 3 του chart.

Ωστόσο, η Ναταλία Γερμανού προέβη σε μια απροσδόκητη αποκάλυψη. «Ο Θάνος την ιστορία του “Ο παλιός είναι αλλιώς την είπε”; Πως γράφτηκε αυτό το τραγούδι; Δεν την είπε γιατί δεν τη ξέρει. Τώρα θα την μάθει και ο Θάνος, 30 χρόνια μετά. Το τραγούδι αυτό γράφτηκε, γιατί όντως ο Θάνος έψαχνε έναν νέο τραγουδιστή για ντουέτο και τον βρήκε στο πρόσωπο του Λάμπη Λιβιεράτου. Τον στίχο πως τον εμπνεύστηκα εγώ; Γιατί τότε εκείνη την εποχή που ήμουν με τον Θάνο, με φλέρταρε πιεστικά ένας νεότερος.

Ο Θάνος δεν το έμαθε ποτέ. Εγώ βρέθηκα σε ένα μικρό δίλημμα ένα διάστημα ενός μηνός. Είπα να την κάνω την κουτσουκέλα… Παρέμεινα πιστή, διότι ο παλιός είναι αλλιώς. Ακούστε τι λέει το τραγούδι: “Μπήκες στη ζωή μας σαν άνεμος κακός, να κλέψεις το κορίτσι μου να γίνεις αρχηγός. Της έταξα Παράδεισο και πάθος φλογερό, καινούριες εμπειρίες και νέο υλικό”. Έγραψα ό,τι ζούσα. Θάνο μου συγγνώμη που το μαθαίνεις σήμερα αυτό. Τότε δε μπορούσα να στο πω. Δε θα το έλεγες ποτέ το τραγούδι» είπε η παρουσιάστρια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ποιους «καίει» η διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου! Περιλαμβάνει 3 πρώην πρωθυπουργούς, 1 τέως υπουργό Αμύνης και 1 πρώην γραμματέα κόμματος! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ

evosmos

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 24χρονη προσπάθησε να κόψει τον λαιμό της λόγω ερωτικής απογοήτευσης

evosmos

Leave a Comment