LIFE STYLE

Τον παντρεύτηκε στα 20, χώρισαν στον 1 χρόνο: Πώς είναι & τι κάνει σήμερα ο πρώην άντρας της Μενεγάκη, Σταύρος Γαρδέρης

Σε ηλικία μόλις 20 ετών, η Ελένη Μενεγάκη έκανε το πρώτο της βήμα στο γάμο, ντύνοντας τον εαυτό της νυφούλα και παντρευόμενη τον αγαπημένο της, Σταύρο Γαρδέρη, ο οποίος ήταν τότε ιδιοκτήτης επιχείρησης που ειδικευόταν στα νυφικά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γνωστή παρουσιάστρια εργαζόταν σε κατάστημα νυφικών που ανήκε στον Γαρδέρη, και η μεταξύ τους σχέση χαρακτηριζόταν από έντονο πάθος, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε γάμο.

Ελένη Μενεγάκη: Ο Πρώτος Σύζυγος Σταύρος Γαρδέρης

Ωστόσο, ο γάμος τους δεν διήρκεσε πολύ, καθώς η ένταση και οι συχνές προστριβές τους οδήγησαν σε χωρισμό μόλις ένα χρόνο μετά την τέλεση του γάμου. Ο Σταύρος Γαρδέρης κατάγεται από την Κύθνο, ένα νησί που η Ελένη αγαπά βαθιά.

Μετά το διαζύγιο, η παρουσιάστρια εστίασε στην καριέρα της και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, όπου και γνώρισε τον Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο διατηρούσε μακροχρόνια σχέση. Από την πλευρά του, ο Γαρδέρης επαναστάθηκε στη ζωή του, παντρεύτηκε και έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου – Ανάρτησε στο Instagram βίντεο από τον υπέρηχο του μωρού που έχασε

evosmos

Έφυγε από Αθήνα, είναι μητέρα 3 παιδιών: Έτσι είναι σήμερα στα 50 της η «Τατιάνα» της «Λάμψης», Καλλιόπη Ευαγγελίδου

evosmos

Ο άντρας μου κατέβηκε στην Ικαρία να μαζέψει ελιές πριν 5 χρόνια και ακόμη να γυρίσει. Τι να κάνω;

evosmos

Leave a Comment