ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων – Δύο νεκροί και τουλάχιστον 73 τραυματίες

Μέσα βρίσκονταν 200 άνθρωποι
Σειρά ισχυρών εκρήξεων σημειώθηκαν σήμερα σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην επαρχία Σακάρια στη βορειοδυτική Τουρκία και μέχρι στιγμής τα τουρκικά Μέσα κάνουν λόγο για 2 νεκρούς και τουλάχιστον 73 τραυμαστίες οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα.


Το κρατικό πρακτορείο Anadolu μετέδωσε ότι ο κυβερνήτης Καλντιρίμ δήλωσε ότι μέσα στο συγκρότημα στην περιοχή Χεντέκ της επαρχίας Σακάρια βρίσκονταν 150-200 άνθρωποι την ώρα του συμβάντος. Η έκρηξη χαρακτηρίστηκε “βιομηχανικό δυστύχημα” από μέλη σωστικών συνεργασίων.

Το δίκτυο CNN Turk μετέδωσε πλάνα όπου ένα τεράστιο σύννεφο καπνού φαίνεται πάνω από το σημείο της έκρηξης.


Ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο ύστερα από τις εκρήξεις, οι οποίες ακούστηκαν έως και σε απόσταση 50 χλμ, σύμφωνα με το Anadolu.

«Υπάρχουν περίπου 150-200 άνθρωποι (στο σημείο) σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον ιδιοκτήτη του εργοστασίου, αλλά δεν μπορούμε να παρέμβουμε διότι οι εκρήξεις συνεχίζονται», δήλωσε ο κυβερνήτης Καλντιρίμ σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μέριλιν Μάνσον: Αιχμαλώτιζε και βίαζε γυναίκες σε δωμάτιο με αίμα και σβάστικες

evosmos

Βίντεο σοκ: Η στιγμή που κόπηκε το σχοινί bungee jumping τουρίστα, εν ώρα άλματος και έπεσε στο νερό

evosmos

Κληρικοί στην Κολωνία έβλεπαν πορνό από τους υπολογιστές της αρχιεπισκοπής!

evosmos

Leave a Comment