ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκαλάς πλακώνει στο ξύλο την γυναίκα του στη μέση του δρόμου – Αυτό που έπαθε από περαστικούς δεν θα το ξεχάσει ποτέ!

Άνδρας στην Τουρκία επιτίθεται, για άγνωστο λόγο, κατά της συζύγου του στη μέση του δρόμου σε βίντεο σοκ που κυκλοφόρησε στο Twitter.

Ο σύζυγος χτυπάει με μανία τη γυναίκα, χρησιμοποιώντας μάλιστα και ένα αντικείμενο που παίζει τον ρόλο του κλομπ.

Ευτυχώς, περαστικοί δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά αντέδρασαν δυναμικά. Με «ευγενικό» τρόπο, όπως σχολιάζει ο λογαριασμός Sosyal Farkındalık, ο πρώτος που φτάνει στο σημείο τον πετάει στο έδαφος με τάκλιν που θυμίζει ράγκμπι και στη συνέχεια και άλλοι συγκεντρώνονται για να τον σταματήσουν και να σώσουν την κοπέλα.

Δείτε το βίντεο

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ελληνοτουρκικά – Bloomberg: H Τουρκία προκαλεί την ΕΕ με νέες γεωτρήσεις στις ακτές της Κύπρου

evosmos

Μεγάλη διπλωματική & αμυντική εξέλιξη στη Μ.Ανατολή: «Ναι» στην πώληση F-35 & ΕΑ-18G Growler στα ΗΑΕ! – Ευκαιρία για ΠΑ

evosmos

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΚΟΥΔΑ – ΠΟΥΤΙΝ: «ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ, ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ»! ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ!

evosmos

Leave a Comment