LIFE STYLE ΚΟΣΜΟΣ

Τους… έβγαλε τα μάτια! Δικαστής στην Κολομβία εμφανίστηκε ημίγυμνη και τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Σε διαθεσιμότητα για τρεις μήνες τέθηκε η 34χρονη δικαστής Βίβιαν Πολάνια από τα αρμόδια όργανα στην Κολομβία καθώς εμφανίστηκε ημίγυμνη σε ακροαματική διαδικασία μέσω Zoom.

Σαν μην έφτανε αυτό, δε, η δικαστής ήταν ξαπλωμένη σε κρεβάτι και κάπνιζε.

Η πειθαρχική επιτροπή της περιοχής Norte de Santander ανακοίνωσε ότι η δικαστής παραβίασε αρκετές κανονιστικές διατάξεις.

H προκλητική εμφάνιση της Πολάνια απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα και τους τίτλους εφημερίδων και δελτίων ειδήσεων στην Κολομβία καθώς μόνο συνηθισμένη δεν είναι μια τέτοια εικόνα για δικαστή.

Η υπόθεση που είχε κληθεί να χειριστεί η 34χρονη δικαστής αφορούσε μια έκρηξη με παγιδευμένο όχημα και στόχο στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην πόλη Κουκούτα, τον Ιούνιο του 2021.

Στο 16σελιδο πόρισμα των μελών της πειθαρχικής επιτροπής αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι η δικαστής κρατούσε κλειστή την κάμερά της για περισσότερο από μια ώρα πριν τελικά να την ανοίξει και να φανεί ότι ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι σε «ανήθικη» στάση, «ατημέλητη και σχεδόν κοιμισμένη» μπερδεύοντας τα λόγια της.

Την προκλητική στάση της δικαστίνας διαπίωσε πρώτος ένας δικηγόρος με την Πολάνια να κλείνει την κάμερα όταν την ενημέρωσαν ότι είχε ανοίξει.

«Αυτή η συμπεριφορά δεν συνάδει με τον σεβασμό που θα πρέπει να δείχνει ένας δικαστής κατά την απόδοση της δικαιοσύνης και δείχνει μια πλήρη έλλειψη σεβασμού από την αξιωματούχο» αναφέρεται στο σκεπτικό να τεθεί σε διαθεσιμότητα η 34χρονη, η οποία, πάντως, ευχαρίστησε τους φίλους της στα social media για τη συμπαράστασή τους.

Η ίδια υποστηρίξε ότι δεν ήταν ημίγυμνη δικαιολογώντας τη στάση της σε κρίσι πανικού και χαμηλή πίεση που είχε. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ισχυρίστηκε ότι εργαζόταν υπερβολικά και αυτό οδήγησε σε πνευματική εξάντληση, προσθέτοντας ότι είχε πέσει θύμα bullying από συναδέλφους της για τον τρόπο με τον οποίο ντύνεται.

Ο λογαριασμός της 34χρονης δικαστικού στο Instagram είναι, πάντως, γεμάτος από φωτογραφίες με την ίδια σε σέξι πόζες, σέξι βίντεο και αντίστοιχη αμφίεση, καρέ που στο παρελθόν έχουν προκαλέσει και πάλι έρευνα σε βάρος της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μάικ Τάισον: Ενοχλήθηκε από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό του επιβάτη που γρονθοκόπησε

evosmos

Σούλι: Δύο Αδέρφια Σπούδασαν Στην Αγγλία Και Επέστρεψαν Στο Χωριό Για Να Γίνουν Κτηνοτρόφοι

evosmos

Σύμβουλος Ρ.Τ.Ερντογάν: «Έλληνες είστε νάνοι και πεινάτε – Η Τουρκία θα κατακτήσει και το διάστημα!» (βίντεο)

evosmos

Leave a Comment