ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Τους πόνεσε και το έκαναν ξανά – Έκοψαν τον εθνικό ύμνο και τον έψαλε η ελληνική αποστολή [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Ηλίας Ψωμάς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα +70κ. στους Έφηβους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε που διεξάγεται στο Ικόνιο.

Ο Έλληνας καρατέκα ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου κι όπως ήταν φυσικό ο εθνικός μας ύμνος ακούστηκε μέσα στην Τουρκία.

Οι προκλητικοί γείτονες, όμως, δεν μπόρεσαν να κρύψουν ξανά την ενόχληση τους, δείχνοντας για ακόμη μία φορά το μεγαλείο τους, καθώς διέκοψαν τον ελληνικό εθνικό ύμνο. Κάτι ανάλογο είχαν πράξει και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης στην Αττάλεια.

Τα μέλη της ελληνικής αποστολής, όμως, έδωσαν τη δική τους «απάντηση», ψέλνοντας εκείνοι το υπόλοιπο του εθνικού ύμνου από τις κερκίδες του κλειστού «Konya Spor ve Kongre Merkezi».

Τουρκία: Δείτε την απαράδεκτη κίνηση των Τούρκων και των ανατριχιαστική στιγμή με τους Έλληνες να ολοκληρώνουν τον εθνικό ύμνο

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Σήμα» της Κυβέρνησης για την Χάγη: «Έτοιμοι να συμφωνήσουμε και να συζητήσουμε τις θαλάσσιες ζώνες με την Τουρκία»

evosmos

Γεφύρι Αρτοτίβας: Ένα από τα παλαιότερα στην Ελλάδα

evosmos

Επέστρεψαν τα πρώτα προϊóντα της ΑΓΝΟ στα σούπερ μάρκετ

evosmos

Leave a Comment