ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΤΡΕΝΟ!!! Σπάνιο υλικό από καταδίωξη: Δείτε πως γίνονται οι καταδιώξεις τουρκικών σκαφών από το Λιμενικό [ΒΙΝΤΕΟ]

Το Rafnar του λιμενικού Σώματος ξεκινά την καταδίωξη με σκοπό απομακρύνει το βαρύ και όπως θα δείτε, δυσκίνητο τουρκικό σκάφος.

Στις καθημερινές επιχειρήσεις που διεξάγονται και όπως άλλωστε φαίνεται και από το συγκεκριμένο video, οι Τούρκοι χρησιμοποιούν σκάφη που δεν φημίζονται για την ευελιξία τους. Εκεί είναι που φαίνεται και η διαφορά, συγκριτικά με τα ταχύπλοα της Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Για να καταλάβουμε τι διαφορά μιλώντας στην «αυτοκινητιστική γλώσσα», είναι σα να θέλουμε να πάμε για οδήγηση στο βουνό με ένα καθημερινό όχημα πόλης (βλέπε τουρκικό σκάφος) αντί με ένα 4×4 (ελληνικό σκάφος).

Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό video και θα καταλάβετε…

Πηγή: directus.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συντάξεις Ιανουαρίου 2023: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι

evosmos

«Μην κόβεις το ρεύμα, έχω άρρωστο, δείξε κατανόηση», το γράμμα που«λυγίζει» ακόμα και τους πιο δυνατούς

evosmos

Μια συγκινητική αφήγηση που αφορά όλους τους πατεράδες! Μην παραμελείτε τα παιδιά σας…

evosmos

Leave a Comment