ΕΛΛΑΔΑ

Το αδάμαστο παλικάρι των ΟΥΚ: Ο θάνατος που ΣΟΚΑΡΕ τους πάντες(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Ηταν 9 Ιουνίου του 2019 όταν ο χρόνος σταμάτησε για το Πολεμικό Ναυτικό, τον τόπο καταγωγής του Μηνά Α. Καμαράτου και την οικογένεια του.

Ο Μηνάς, σε ηλικία 29 ετών «έφυγε» από τη ζωή,στη διάρκεια τροχαίου δυστυχήματος. Ο Αρχικελευστής της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού πέταξε για την αιωνιότητα με τη μηχανή του…

Το ατύχημα είχε γίνει έξω από το Γ’ νεκροταφείο, όταν άλλη μοτοσυκλέτα εμβόλισε τη μοτοσυκλέτα του βατραχανθρώπου.

Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός.

Σοκαρισμένος και ο πρώην Αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος, ο οποίος οταν έμαθε το τραγικό νέο από τον πατέρα του νεαρού, ενώ βρισκόταν σε ταξίδι, δε μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί στην οικογένεια του Πολεμικού Ναυτικού.

Στις 9 Ιούνη 2020, στη μνήμη του Μηνά, ανέβηκε στο youtube ενα συγκλονιστικό βίντεο, αφιερωμένο στον εκλιπόντα.

Η ανακοίνωση του ΓΕΝ

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ειχε ανακοινωθεί ότι πρωινές ώρες Κυριακής 09 Ιουνίου 2019, ο Αρχικελευστής Μ.Κ. (Τ/ΠΜ) της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών, ειχε τραυματιστεί θανάσιμα συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος στη Λεωφόρο Σχιστού Σκαραμαγκά, κατά την μετάβαση στην υπηρεσία του.

Ο υπαξιωματικός ειχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Θριάσιο» Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας όπου ειχε διαπιστωθεί ο θάνατος του.

Το τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης ειχαν πει συγγενείς και φίλοι στον βατραχάνθρωπο των ΟΥΚ.

Η κηδεία του βατραχανθρώπου των ΟΥΚ, Αρχικελευστή Μηνά Καμαράτου, ειχε γίνει στην Κάρπαθο. «Το παρών» ειχε δώσει αντιπροσωπεία του Πολεμικού Ναυτικού, των ΟΥΚ αλλά και πολλοί κάτοικοι του νησιού που ειχαν σπευσει να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.

1 2

Το τραγούδι

Από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές ήταν όταν οι ΟΥΚάδες, αποχαιρέτισαν τον 29χρονο τραγουδώντας πάνω από το μνήμα το «Ένα παλικάρι 20 χρονών» και φωνάζοντας συνθήματα για τους ΟΥΚ.

 

Να σημειωθεί πως από τις ημέρες πριν την κηδεία, όλοι οι κάτοικοι του χωριού Πυλές είχαν ξεσηκωθεί καθαρίζοντας και βάφοντας το χωριό στα γαλανόλευκα για να υποδεχθούν το αδικοχαμένο παλικάρι…

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΤΡΕΝΟ!!! Σπάνιο υλικό από καταδίωξη: Δείτε πως γίνονται οι καταδιώξεις τουρκικών σκαφών από το Λιμενικό [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

Σαλαμίνα: Προφυλακίστηκαν οι εκβιαστές αστυνομικοί

evosmos

Πότε ξεκινάει το εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2021, ποιες Κυριακές τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά

evosmos

Leave a Comment