LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Το ασύλληπτο ποσό που δίνουν στον Γκέντζογλου για το Survivor (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Ιανουάριο αναμένεται να προβληθεί το Survivor 2024 και θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο πολλά πρόσωπα που έχουν πάει ξανά.
Ωστόσο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί, όπως φαίνεται επιθυμεί διακαώς να δει τρία πρόσωπα (εκτός των άλλων) στο ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα στον έναν προσφέρει και μυθικό ποσό ως αμοιβή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Open, ο Σάββας Γκέντζογλου είναι αυτός που ο Τούρκος παραγωγός του προσφέρει 10.000 ευρώ την εβδομάδα, ώστε να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο.
Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν της Καβάλας, έχει ήδη «κλείσει». Όμως, σύμφωνα με όσα είπε η Ελένη Τσολάκη, υπάρχει η πληροφορία ότι έχει «κλείσει» και η πρώην σύντροφός του, η Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία έχουν κι ένα παιδί.

Παράλληλα, στο ριάλιτι αναμένεται να βρεθεί και η Κρίστι Καθάργια, η πρώην σύζυγος του Γιώργου Μαυρίδη και θα πάει ως διάσημη, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος. Επίσης άλλο ένα όνομα που φέρεται να έχει συμφωνήσει ώστε να συμμετάσχει στο Survivor, είναι η Σάσα Μπάστα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ “KONTRA” ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ! ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ! ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΑΜΠΙΡΗ, ΕΜΠΙΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ…

evosmos

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Προφυλακιστέος και ο «Ντίνος» – Στην αστυνομία οι 4 μάρτυρες για να αναγνωρίσουν τους δράστες

evosmos

Πόλεμος Ισραήλ: «Σκότωναν όποιον έβρισκαν» – Συγκλονίζουν οι πολίτες που έφτασαν Ελλάδα

evosmos

Leave a Comment