ΕΛΛΑΔΑ

«Το κρίμα στο λαιμό σου», το ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να άφησε η Σταυρούλα πριν πεθάνει

H 53χρονη Σταυρούλα φέρεται να άφησε σημείωμα το οποίο δείχνει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν, καθώς μέσα από το σημείωμα απευθύνεται σε κοντινό της άτομο, τονίζοντας ότι το γεγονός ότι την εγκατέλειψε της στοίχισε ακριβά.

Το σημείωμα δόθηκε σε γραφολόγο, το οποίο αναφέρεται σε πρόσωπο της οικογένειάς της, σύμφωνα με την ειδικό:

«Γιατί δεν με έβαλες στο Δημόσιο; Ένα μεγάλο “γιατί;”. Ό,τι και αν έκανα ήμουν λάθος. Είχα μαθησιακά προβλήματα, μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας έβγαλα 17,7. Φεύγω χωρίς χρήματα. Τα τραύματα στην ψυχή μου δεν έκλεισαν ποτέ.

Με εγκατέλειψες. Ο αδερφός σου στον (όνομα). Η (όνομα) ήταν η βοήθεια και είχες δώσει τον λόγο σου. Δεν με ήθελες ποτέ. Γιατί; Φεύγω με αξιοπρέπεια, το κρίμα στο λαιμό σου. Η ζωή μου ήταν κόλαση. Σε ευχαριστώ.

Υ.Γ. Πολλή βία λεκτική, Με μείωνες, μου έσπασες τη μύτη. Όλοι δύο μέτρα κάτω από τη Γη θα πάμε, γέρασες, σε λυπάμαι».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σάββας Καλεντερίδης: Δεν θα μας παρασύρει καμία προπαγάνδα

evosmos

Κέρδισε 5 εκατ. ευρώ στο λαχείο αλλά… δεν δίνει ούτε δεκάρα στην οικογένειά του!

evosmos

«Έχει μώλωπες παντού και 2 ραγισμένα πλευρά» – Τι αποκάλυψε ο πατέρας 15χρονου που ξυλοκοπήθηκε στη Θεσσαλονίκη

evosmos

Leave a Comment