ΕΛΛΑΔΑ

Το μήνυμα της Ανθής Βούλγαρη από το νοσοκομείο: «Πάει κι αυτό»(ΦΩΤΟ)

Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα χωρίς την Ανθή Βούλγαρη. Όπως ενημέρωσε, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο λόγος που η δημοσιογράφος απουσίαζε από το πλάι του ήταν ιατρικός καθώς η Ανθή Βούλγαρη είχε προγραμματίσει να κάνει αρχικά κάποιες εξετάσεις και στη συνέχεια ένα χειρουργείο το οποίο και δεν μπορούσε να πάρει άλλη αναβολή.

Μέσα από το νοσοκομείο, όπου και βρίσκεται, η Ανθή Βούλγαρη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα αισιόδοξο μήνυμα.
«Πάει κι αυτό! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, σας αγαπώ» έγραψε η Ανθή Βούλγαρη στο κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία της από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Καταγραφή3

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Μενεγάκη: Βγάζει στο «σφυρί» δύο σπίτια “φιλέτα” που έχει στην περιουσία της

evosmos

Άγρια κόντρα Κανέλλη – Γιαννακοπούλου: «Έχεις καταντήσει ανέκδοτο»! (BINTEO)

evosmos

«Υγειονομική βόμβα» ο χώρος του πρώην εργοστασίου της Φίλκεραμ – Τζόνσον στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

evosmos

Leave a Comment