LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Το ξέσπασμα του «Τσάκα»: «Έκανα τέσσερα χρόνια να δω τα παιδιά μου – Με κατέστρεψε η 2η γυναίκα μου»

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, ο γνωστός «Τσάκας», νικητής του πρώτου κύκλου του «Big Brother» παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε για τον «πόλεμο» που δέχθηκε από τη δεύτερη σύζυγό του.

«Καταστράφηκα από τη δεύτερη σύζυγό μου. Εκείνη με έφερε στη Γερμανία για ένα καλύτερο αύριο χωρίς να μιλάω τη γλώσσα, ξένος ανάμεσα σε ξένους. Εργάστηκα σκληρά για να ορθοποδήσω και να προσφέρω στην οικογένειά μου μια άνετη ζωή, όμως πίσω από την πλάτη μου η πραγματικότητα ήταν άλλη» καταγγέλλει ο Γιώργος Τσάκας.

«Είχε δημιουργήσει έναν άλλον κόσμο διαφορετικό που συνειδητοποίησα σε βάθος χρόνου και τρόμαξα. Ζήτησα διαζύγιο και από εκείνη τη στιγμή η γυναίκα αυτή μεταμορφώθηκε. Με έτρεχε στα δικαστήρια και, όπως προείπα, τη γλώσσα δεν τη γνώριζα – σε αντίθεση με εκείνη που είχε μεγαλώσει εδώ – και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο πρώην νικητής του Big Brother αναφέρεται και στη σχέση που είχε με τα παιδιά του, λέγοντας: «Έκανα τέσσερα χρόνια να δω τα παιδιά μου. Ήταν θάνατος. Ο μοναδικός τρόπος να τα συναντήσω ήταν παρουσία ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού και αρνιόμουν. Τα παιδιά με αγαπούσαν, αλλά δεν επιτρεπόταν νομικά ούτε έξω από το σπίτι τους να σταθώ».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης μιλά και για την τωρινή του σύντροφο, Μαρίνα Κοβουσιάδη. «Αν δεν ήταν το Μαρινάκι, το γούρι μου, να μου διαβάζει τις δικαστικές εντολές και τα νομικά χαρτιά, δεν ξέρω πού θα βρισκόμουν. Το πιθανότερο ήταν να γύριζα στην Ελλάδα και να με κυνηγούσε η αστυνομία. Χάρη σε εκείνη βλέπω τα παιδιά μου πλέον κάθε Σαββατοκύριακο και νιώθω ευτυχισμένος και τυχερός».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπίτια-δώρο από τον Κωνσταντίνο, πολλά…ταξί και η περιουσία της που έγινε καπνός

evosmos

Διόνυσος: Διάρρηξη με λεία πάνω από 120.000 ευρώ – Δεν τους κατάλαβε ο φύλακας

evosmos

Οικογενειακός φίλος βίαζε επί τρία χρόνια ανήλικο και μάλιστα σε… live μετάδοση

evosmos

Leave a Comment