ΕΛΛΑΔΑ

Το οπλοστάσιο της Greek Mafia που εντόπισαν οι αστυνομικοί (Βίντεο)

Το πλούσιο οπλοστάσιο των δύο ατόμων που συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους στις δολοφονίες της Greek Mafia –και οι οποίοι κατηγορούνται για εννέα κακουργήματα και επτά πλημμελήματα– εντόπισε η Ελληνική Αστυνομία.

Συνολικά οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τους χώρους σε Ασπρόπυργο και Θεσσαλονίκη κατάφεραν να εντοπίσουν τέσσερα όπλα, πλήθος γεμιστήρων και κινητών τηλεφώνων, τα οποία εστάλησαν στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για ανάλυση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τρία πιστόλια, ένα περίστροφο, πλήθος γεμιστήρων για τα συγκεκριμένα όπλα, κινητά τηλέφωνα, καθώς και σύστημα παρεμβολής σήματος κινητής τηλεφωνίας.

mafia mafia1 mafia2

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γıώργος Πολυχρονίου: «Δεν λέω την ηλıκία μου γιατί ψάχνω μıα σοβαρή κοπέλα 25-30 χpoνών»

evosmos

ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ: Η δική μου αλήθεια για το σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης

evosmos

Σοκάρει το βίντεο με τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στον Εύοσμο

evosmos

Leave a Comment