ΕΛΛΑΔΑ

Το πανηγύρι παραλίγο να καταλήξει σε… τραγωδία: 7χρονη τινάχθηκε από ρεύμα σε κάγκελα εκκλησίας, «Ούρλιαζε το παιδί!»

Σε ένα πανηγύρι στο χωριό Γιμάρι της Κέρκυρας, ένα 7χρονο κοριτσάκι παραλίγο να πέσει θύμα τραγικού δυστυχήματος όταν άγγιξε κατά λάθος τα κάγκελα στον περίβολο της εκκλησίας και υπέστη ηλεκτροπληξία. Το περιστατικό συνέβη ενώ η μικρή μαθήτρια του δημοτικού ήταν μαζί με την οικογένειά της.

7χρονο Κοριτσάκι Υπέστη Ηλεκτροπληξία

Το κοριτσάκι, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του πανηγυριού, ακούμπησε ένα κάγκελο περίφραξης και το ρεύμα την τίναξε. Ο πατέρας της, που ήταν δίπλα της, αντιλήφθηκε αμέσως τι είχε συμβεί. «Αρχίζει και ουρλιάζει, έχω σηκωθεί, έχει φρικάρει το παιδί. Ανατριχιάζω που το λέω. Ωστόσο το παράλογο είναι γιατί δεν έρχεται στην αγκαλιά μου ενώ είμαι δίπλα του οπότε με φώτισε ο θεός, δεν ξέρω, και το πιάνω από τα χεράκια και νιώθω το ηλεκτρικό ρεύμα να με διαπερνάει κι εμένα», δήλωσε ο πατέρας της 7χρονης.

Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή του στην άσφαλτο

Καταγγελία για Ρευματοκλοπή

Ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε ότι οι διοργανωτές του πανηγυριού είχαν πραγματοποιήσει ρευματοκλοπή από κολόνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα τα κάγκελα κοντά στην κολόνα να γίνουν παγίδα θανάτου. «Αρχίζω και φωνάζω παιδιά εδώ υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα. Παρατηρώ στα αριστερά ότι υπάρχει ένα κολωνάκι με δεμένες μονωτικές ταινίες και ένα καλώδιο έρχεται από την κολώνα της ΔΕΗ».

Η Άμεση Μεταφορά στο Νοσοκομείο

Πατέρας και κόρη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι η μικρή υπέστη ηλεκτροπληξία. «Ευτυχώς πήγα στο νοσοκομείο διότι στις 2 η ώρα αποδείχτηκε και από υπερηχογράφημα ότι η καρδούλα του παιδιού είχε πειραχτεί ευτυχώς λίγο», ανέφερε ο πατέρας της μικρής.

Το κοριτσάκι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά τοποθετήθηκε μηχάνημα 24ωρης καταγραφής του καρδιακού ρυθμού για συνεχή παρακολούθηση από γιατρούς.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα χαρτί ότι θα κάνω θεραπεία στο σπίτι – Δεν με άφηναν να φύγω»

evosmos

Κορωνοϊός: Στα 152 τα νέα κρούσματα – 43 στη Θεσσαλονίκη, 26 στην Αττική

evosmos

Συναγερμός για την εξαφάνιση 19χρονης Μάγιας στο Ηράκλειο! Η αγωνιώδης έκκληση του πατέρα της: «Ίσως βρίσκεται με τον μεγαλύτερο άντρα που ερωτεύτηκε»

evosmos

Leave a Comment