ΕΛΛΑΔΑ

Το τραγούδι με το οποίο αποχαιρετούν για πάντα τους πιλότους στον ουρανό

Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας, Ευστάθιος Τσιτλακίδης. Οι δυο πιλότοι μας του μοιραίου Phantom, βρίσκονται πια στη γειτονιά των αγγέλων, ακόμα πιο ψηλά από όσο είχαν συνηθίσει να πετούν.

Το νήμα της ζωής κόπηκε άδικα και πολύ νωρίς για τους δύο πιλότους μας, Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα και Ευστάθιο Τσιτλακίδη.

Η κηδεία του Μάριου τελέστηκε σε κλίμα οδύνης, στην Τρίπολη, ενώ αύριο θα τελεστεί η κηδεία του Ευστάθιου, στην πατρίδα του το Νευροκόπι.

Ο Βασίλης Σκουλάς έχει συνθέσει το κατάλληλο άσμα-αποχαιρετισμό, στους Ικάρους μας, οι οποίοι πιστοί στο καθήκον της υπεράσπισης της πατρίδας, μένουν για πάντα εκεί, στον ουρανό…

Το τραγούδι του «Ήλιος Θεός» γράφτηκε για έναν άλλον ήρωα πιλότο μας, τον Σμηναγό Κώστα Ηλιάκη, ο οποίος σκοτώθηκε σε αερομαχία με τουρκικά μαχητικά, το 2006.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ηράκλειο: Άκουσαν ένα θόρυβο, άνοιξαν την μπαλκονόπορτα και… έλειπε το μπαλκόνι – Δείτε φωτογραφίες

evosmos

Βόμβα! Απαγόρευση πώλησης ΙΧ βενζίνης και diesel και στην Ελλάδα!

evosmos

16 συλλήψεις για παράνομες ξαπλώστρες και ομπρέλες σε Κυκλάδες και Επτάνησα – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

evosmos

Leave a Comment