ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ – ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ 18ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΠΛΗΞΙΑΣ

Ένα 18χρονο κορίτσι νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Βόλου, χωρίς κανείς να γνωρίζει το γιατί. Η ζωή της στηρίζεται μόνο στα μηχανήματα, με τους γιατρούς να κάνουν όλες τις εξετάσεις προκειμένου να βρουν την αιτία που την οδήγησε ως εκεί.

Το παιδί όπως αναφέρουν το gegonota news μεταφέρθηκε την Πέμπτη στο Νοσοκομείο με τους γονείς να αναφέρουν πως παρουσίασε ξαφνικά υψηλό πυρετό και μέσα σε λίγες ώρες κατέρρευσε.

Νοσηλεύτηκε αμέσως στη ΜΕΘ με τους γιατρούς να παίρνουν στα χέρια τους ένα παιδί σε κατάσταση σοκ με αδυναμία της καρδιάς να εξασφαλίσει επαρκή ροή αίματος και οξυγόνου για τα όργανα. Αρχικά θεώρησαν τη μινιγγίτιδα ως ένα αίτιο, το οποίο όμως απορρίφθηκε σήμερα, αφού τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι αρνητικά.

Η κατάσταση της κοπέλας διαρκώς επιδεινώνεται καθώς βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση με πολυοργανική ανεπάρκεια. Η καταπληξία είχε ως αποτέλεσμα την ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων και οι γιατροί ακόμα δεν έχουν εντοπίσει την αιτία της κατάρρευσης του οργανισμού της 18χρονης, ενώ οι εξετάσεις για μηνιγγίτιδα που ολοκληρώθηκαν σήμερα είναι αρνητικές.

Οι γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν πως ένας υψηλός πυρετός οδήγησε το παιδί τους στην μηχανική υποστήριξη και ζουν έξω από την Μονάδα , ενώ συζητούν συνέχεια με τους γιατρούς, που τους επιτρέπουν την επαφή με το παιδί. Αύριο θα έχει ολοκληρωθεί ένας μεγάλος κύκλος εξετάσεων για να εντοπιστεί το μικρόβιο στο αίμα της 18χρονης και να ξεκινήσει νέος κύκλος θεραπευτικής αγωγής.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σε αντιφάσεις «πέφτουν» οι καταθέσεις του 18χρονου με τον 16χρονο αδελφό του

evosmos

Απαγωγή Μαρκέλλας: Ο αδελφός της 10χρονης διεκδικεί την επιμέλειά της

evosmos

Καταδικάστηκε με φυλάκιση τριών μηνών με αναστολή για επίθεση σε ελεγκτή του ΟΑΣΘ

evosmos

Leave a Comment