ΕΛΛΑΔΑ

Τρία χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα, ο Υπάτιος Πατμάνογλου έγινε ξανά πατέρας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τρία χρόνια πέρασαν σχεδόν από την ημέρα που ο Υπάτιος Πατμάνογλου είδε τη γυναίκα του και το παιδί τους να «καίγονται» μέσα στο αυτοκίνητο, μετά το τρομερό δυστύχημα με την Πόρσε του γιού του Mr Jumbo.

Από τότε, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, γύρισε σελίδα στη ζωή του, παντρεύτηκε και το 2019 η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Χθες, η οικογένειά τους μεγάλωσε, καθώς ήρθε ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά τους.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλυ έγινε και πάλι μπαμπάς, καθώς η Εμμανουέλα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος στο facebook όπου ανήρτησε μια φωτογραφία του νεογέννητου.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γρηγόρης Γκουντάρας: Χάνει το σπίτι του γιατί πήρε δάνειο σε Ελβετικό φράγκο- ” Εδώ γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μας! Εγώ φύτεψα τα δέντρα και τώρα πωλείται!”

evosmos

Πέφτουμε από τα σύννεφα! Κούγιας: O πατέρας του 16χρονου Ρομά έχει 3 σελίδες ποινικό μητρώο

evosmos

Πάνος Κιάμος: «Παντρεύτηκα, έκανα τρία παιδιά και χώρισα, αλλά δεν μάθατε κάτι»

evosmos

Leave a Comment