ΕΛΛΑΔΑ

Τραγική εξέλιξη: Ο Ιατροδικαστής έκανε την ανακοίνωση που “έτρεμαν” όλοι για τον 3χρονο Άγγελο

Η τραγική υπόθεση του 3χρονου Άγγελου που χαροπαλεύει στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μετά από άγρια κακοποίηση, συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Η μητέρα του και ο σύντροφός της, οι οποίοι έχουν ήδη προφυλακιστεί, κατηγορούνται για τη βάναυση κακοποίηση του παιδιού, ενώ οι λεπτομέρειες της ιατροδικαστικής έκθεσης προκαλούν αποτροπιασμό.

Σοβαρές σωματικές κακώσεις και κρανιοεγκεφαλική κάκωση
Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης περιέγραψε στο Newsbomb.gr τη σοβαρότητα της κατάστασης του μικρού Άγγελου. Το παιδί φέρει εγκαύματα από τσιγάρα στην προγεννητική περιοχή, τα οποία βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια επούλωσης, υποδεικνύοντας επαναλαμβανόμενη κακοποίηση. Παράλληλα, οι ιατροδικαστικές εξετάσεις αποκάλυψαν κακώσεις στην κοιλιακή χώρα, στο ήπαρ και στο λίπος του εντέρου, που πιθανότατα προκλήθηκαν από βαριά χτυπήματα.

Ακόμα πιο σοβαρό είναι το γεγονός ότι ο 3χρονος έχει υποστεί «βαθιά κρανιοεγκεφαλική κάκωση», συμπεριλαμβανομένου υποσκληρίδιου αιματώματος και ενδοκρανιακής αιμορραγίας, ενώ σε διάφορα σημεία του σώματός του υπάρχουν εκχυμωτικές βλάβες. Σύμφωνα με τον κ. Γαλεντέρη, το παιδί παραμένει «καλωδιωμένο» με μηχανήματα στη ΜΕΘ, καθιστώντας αδύνατη τη μετακίνησή του.
Οριακές οι πιθανότητες επιβίωσης
Ο ιατροδικαστής ξεκαθάρισε ότι ο μικρός δεν είναι εγκεφαλικά νεκρός, καθώς το οίδημα στον εγκέφαλο δεν έχει ακόμη υποχωρήσει, γεγονός που καθιστά τη συνολική αξιολόγηση αδύνατη προς το παρόν. Ωστόσο, οι πιθανότητες επιβίωσης του παιδιού θεωρούνται «απειροελάχιστες». «Η βιβλιογραφία δείχνει ότι τέτοιες περιπτώσεις είναι σχεδόν καταδικασμένες», δήλωσε με έντονη συναισθηματική φόρτιση, ενώ τόνισε ότι ακόμη κι αν ο 3χρονος επιβιώσει, θα υποστεί μόνιμες και σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες, όπως αναπηρίες ή νοητικές διαταραχές.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΟΚ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ: ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΡΟΜΑ ΣΕ 35ΧΡΟΝΗ. ΕΜΒΟΛΙΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΥΡΑΝ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΑΠΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ…400 ΜΕΤΡΑ!

evosmos

Με την ουρά στα σκέλια προσπαθεί να καλμάρει τις αντιδράσεις ο Μητροπολίτης Δωδώνης: Ζητάει συγγνώμη από κάθε γυναίκα ή άνδρα που έχει πέσει θύμα βιασμού

evosmos

Μεθυσμένος οδηγός πατινιού έπεσε σε μπλόκο της Τροχαίας και συνελήφθη

evosmos

Leave a Comment