ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη, κατέρρευσε η τραγική μητέρα του

Η σορός του 31χρονου Μπάμπη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το Μεσολόγγι, στις 4 Ιανουαρίου, βρέθηκε σε βάλτο, σήμερα, Δευτέρα, νωρίς το απόγευμα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η σορός εντοπίστηκε στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία και στο σημείο βρίσκεται δυνάμεις της ΕΛΑΣ, για να διαπιστωθεί εάν όντως πρόκειται για τον αγνοούμενο Μπάμπη.

Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας ερεύνησε τον βάλτο στην εν λόγω περιοχή και λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, επιβεβαιώθηκε, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πως η σορός ανήκει στον άτυχο νέο.

Σε κακή κατάσταση η σορός του 31χρονου Μπάμπη
Στο σημείο μάλιστα έσπευσε ιατροδικαστής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός είναι σε κακή κατάσταση και μένει να φανεί πλέον πώς έχασε τη ζωή του ο άτυχος νεαρός.

Εξάλλου, από τα ξημερώματα, έφτασε στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Οι Αρχές τοποθέτησαν από νωρίς κάγκελα, έξω από τα δικαστήρια, υπό το φόβο του εξαγριομένου πλήθους.

Ο 50χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο κατά του αδικοχαμένου άνδρα.

Βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη

Βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μετά την Alter Ego και το Creta Live επιστρέφει τα χρήματα του «Μένουμε Σπίτι»: «Δεν συμμετέχουμε στη λίστα της ντροπής»

evosmos

Πρόστιμο 22.000 ευρώ σε αρνητή… διοδίων

evosmos

Χανιά: Πάνω από τρία εκατ. ευρώ είχαν «παρκάρει» σε offshores τα μέλη του κυκλώματος εμπορίας βρεφών!

evosmos

Leave a Comment