ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα της Κλαούντια – «Αυτό είναι το παιδί μου», λέει ακουμπώντας ένα από τα καρφιά

Ένα χρόνο μετά την σιδηροδρομική τραγωδία με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη, η εκπομπή του ANT1 «Αρένα» πήγε στη Λάρισα, ενώ μίλησε με επιζήσαντες, συγγενείς θυμάτων και αρμόδιους.

«Αισθάνομαι πολλές τύψεις, γιατί έζησα, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι περισσότερο είχα εγώ και τι λιγότερο όσοι σκοτώθηκαν, είναι η τύχη του επιζώντα» θα πει και θα συγκλονίσει επιζήσασα της τραγωδίας.

Η μητέρα της αδικοχαμένης Κλαούντια Λάτα, Άλμα Λάτα, αγγίζει ένα από τα καρφιά από το έργο τέχνης που τοποθετήθηκε στο σημείο της τραγωδίας που συμβολίζει αυτό που πονάει, και συγκλονίζει λέγοντας: «αυτό είναι το παιδί μου, καρφιά στην καρδιά μου…»

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νίκος Οικονομόπουλος για την ακύρωση συναυλίας του στην Κέρκυρα: «Το θέμα δεν θα μείνει έτσι, θα έχει ανάλογη νομική αντιμετώπιση»

evosmos

Κρήτη: Θρήνος για ζευγάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Στο νοσοκομείο 19χρονος φαντάρος

evosmos

Σκάνδαλο μεγατόνων στην Κορινθία! ‘Αρπαξαν οικόπεδα αξίας εκατομμυρίων ευρώ χωρίς να το ξέρουν οι ιδιοκτήτες τους

evosmos

Leave a Comment