ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κρήτη: 33χρονη με κορωνοϊό πέθανε μέσα σε ταξί έξω από το Βενιζέλειο

Όλα συνέβησαν ελάχιστα λεπτά μετά τις 12:00 το βράδυ της Παρασκευής όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλο το εφημερεύον προσωπικό του “Βενιζέλειου” νοσοκομείου τέθηκε σε συναγερμό.

Ο σύζυγος μίας 33χρονης γυναίκας μετέφερε τη σύζυγο του με ταξί στο νοσοκομείο ενώ, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, ήταν ήδη ασθενής με κορωνοϊό επί μία εβδομάδα. Άμεσα οι γιατροί έσπευσαν στο ταξί και έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και διασωλήνωση στην 33χρονη ωστόσο ήταν ήδη αργά.

«Επί 40 λεπτά οι γιατροί έδωσαν μάχη για να επαναφέρουν την νεαρή γυναίκα όμως πιθανόν να είχε ήδη καταλήξει μέσα στο ταξί πριν φθάσει στο Βενιζέλειο», αναφέρει στο cretapost, η ιατρός και αναπληρώτρια Διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Ελευθερία Κωστάκη.

Ασφαλείς πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν ήδη χωρίς τις αισθήσεις της όταν το ταξί έφθασε στο νοσοκομείο ενώ οι γιατροί έδωσαν τη δική τους μάχη επί τόπου προκειμένου να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο. Πλέον η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο στην άτυχη 33χρονη, εάν δηλαδή επρόκειτο για επιπλοκές του covid19 ή εάν έπασχε από καρδιολογικά προβλήματα τα οποία ενδεχομένως να μην γνώριζε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Όλη η αλήθεια με την Alpha Bank: Τι ακριβώς συνέβη με το τεχνικό πρόβλημα με τα SMS το βράδυ της Παρασκευής

evosmos

Εφετείο Αθηνών: Δύο τραυματίες όταν κατέρρευσαν ράφια με δικογραφίες και τους καταπλάκωσαν – Απίστευτες εικόνες

evosmos

Θεσσαλονίκη: Πατέρας κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο με τα δυο παιδιά του και “άνοιξε” φιάλες υγραερίου

evosmos

Leave a Comment