ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Πάτρα: Η γιαγιά ήταν νεκρή στο σπίτι όπου βρισκόταν μαζί και το ΑμΕΑ εγγόνι της που δεν μπορούσε να αντιδράσει

Μία 73χρονη βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης νεκρή μέσα στο σπίτι της κοντά στη συμβολή της Πατρών Κλάους με την Ελευθερίου Βενιζέλου.

Μέσα στο σπίτι όπου η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, υπήρχε και άτομο ΑμΕΑ το οποίο δεν ήταν σε θέση να αντιληφθεί τι είχε συμβεί και άγνωστο για πόσες (αυτό θα προκύψει από την ιατροδικαστική έκθεση) ώρες βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τη νεκρή γυναίκα.

Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως πρόκειται για το εγγόνι της ηλικίας 16 ετών που βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς του από το βράδυ της Τετάρτης.

Στο σπίτι έφθασε σήμερα το απόγευμα άλλο συγγενικό πρόσωπο της 73χρονης, ο οποίος διαπίστωσε πως η γυναίκα ήταν νεκρή και άμεσα ειδοποίησε τις Αρχές.

Επί τόπου έφθασε πλήρωμα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί, διαπιστώνοντας τον θάνατό της. Ως προς τα αίτια θα διερευνηθούν, αλλά σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να είναι παθολογικά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αθωώθηκε 29χρονος που είχε κατηγορηθεί για παρενόχληση ανήλικων

evosmos

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας – Εφαρμογή στον τουρισμό και την εστίαση το επόμενο βήμα

evosmos

Απίστευτες εικόνες! Αποκαΐδια απο τον Έβρο έφτασαν σε παραλίες της Λήμνου

evosmos

Leave a Comment