Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (19/4) στην επαρχιακή οδό που συνδέει την Πολυκάρπη με την Όρμα Αλμωπίας, στην Πέλλα, με αποτέλεσμα ένας 51χρονος άνδρας να χάσει τη ζωή του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 51χρονος εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, οδηγώντας στο μοιραίο αποτέλεσμα.
Μία τραυματίας
Στο όχημα επέβαινε και μία γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Έδεσσας, όπου νοσηλεύεται.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
