ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Τρένο παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα

Μία 69χρονη άφησε την τελευταία της πνοή, στη Θεσσαλονίκη, σήμερα, Σάββατο, στις 2.10 το μεσημέρι, όταν παρασύρθηκε από τρένο.

Η 69χρονη διέσχισε κάθετα τις σιδηροδρομικές γραμμές

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα πέθανε ακαριαία. Η γυναίκα ήταν κάτοικος της περιοχής και τα πρώτα στοιχεία λένε ότι πήδηξε τα κάγκελα με σκοπό να κόψει δρόμο και να φτάσει στην απέναντι μεριά. Πήγαινε στο σούπερ μάρκετ.

Στο σημείο έφτασε άμεσα μοτοσυκλέτα ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο, ωστόσο η γυναίκα είχε καταλήξει.

Ειδικότερα, το δυστύχημα σημειώθηκε στα Διαβατά στη Θεσσαλονίκη, όταν η αδικοχαμένη γυναίκα στην προσπάθεια της να διασχίσει κάθετα τις σιδηροδρομικές γραμμές, την παρέσυρε η μηχανή του τρένου.

Σημειώνεται ότι δεν υπήρχε διάβαση και η γυναίκα διαμελίστηκε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κέρκυρα: Κατέληξε πρόωρο βρέφος -Τι συνέβη

evosmos

Χαλκιδική: Συγκλονιστική σύλληψη 16χρονου με ναρκωτικά – Χτύπησε περιπολικό με τη μηχανή

evosmos

ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ 13 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ “ΣΥΝΕΛΑΒΕ” Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ! ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment