ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Λαμία: Συνταξιούχος αστυνομικός εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του

Μία ακόμη δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή στη Λαμία, λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης (18/1).

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο άτυχος 58χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι Λαμίας, από συγγενικά του πρόσωπα τα οποία ανησύχησαν γιατί δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Πρόκειται για συνταξιούχο αστυνομικό ο οποίος υπηρέτησε σε διάφορες υπηρεσίες στη Φθιώτιδα και ζούσε μόνος του στο συγκεκριμένο σπίτι.

Τα αδέρφια του έχοντας προσπαθήσει να επικοινωνήσουν μαζί του μέσω τηλεφώνου δεν τα κατάφεραν και όταν πήγαν στο σπίτι, δυστυχώς επαληθεύτηκαν οι φόβοι τους ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, δυστυχώς όμως ήταν αργά για τον άτυχο άνδρα.

Η αστυνομία που ενημερώθηκε για το συμβάν, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι το κακό προήλθε από παθολογικά αίτια. Περισσότερα θα φανούν στη νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΑΤ Λαμίας που ανέλαβε την προανάκριση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο Βαλάντης ξεσπά για τον Πετράκο: «Πήρε κάποια ευθύνη για όσους έσπρωξε στον θάνατο;»

evosmos

«Με ειδοποίησαν πως τράκαρε ο γαμπρός μου. Το μωρό ήταν μόλις 2 μηνών»: Τραγικές ώρες για την Μαίρη Ραζή

evosmos

Αγγελική Νικολούλη: Όταν το «Φως στο Τούνελ» βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα – Τι έψαχνε;

evosmos

Leave a Comment