ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στις Σέρρες: Τριπλά εμβολιασμένος αυτοκτόνησε όταν έμαθε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό!

Νεκρός στο δρόμο έξω από το χωριό του, στις Σέρρες, βρέθηκε σήμερα ένας 47 χρόνος κτηνοτρόφος, ο οποίος έβαλε τέλος στην ζωή του όταν έμαθε πως νοσεί απο κορωνοϊό.

Η οικογένεια του αναζητούσε από χθες το βράδυ, ενώ η δήλωση εξαφάνισης έγινε σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό, ο 47χρονος, ο οποίος ήταν αρραβωνιασμένος, έβαλε τέλος στην ζωή του με μια καραμπίνα, που βρέθηκε δίπλα του, όταν ενημερώθηκε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό παρά το γεγονός ότι είχε εμβολιαστεί και με την τρίτη δόση.

Ο άνδρας φοβήθηκε πως η νόσος θα τον οδηγήσει στο Νοσοκομείο όπου και θα χρειαστεί να διασωληνωθεί. Ο 47χρόνος κτηνοτρόφος στο άκουσμα της είδησης πως νοσεί εξαφανίστηκε και έβαλε τέλος στην ζωή του. Η σορός του εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι.

 

Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κάποιο ιστορικό ψυχικού νοσήματος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

900€ πρόστιμο σε πατέρα με τα παιδιά του σε αυτοκίνητο! Ζούνε μαζί, εργάζονται μαζί… αλλά είναι υπεράριθμοι!

evosmos

Εφιαλτική ακρίβεια για τα βασικά προϊόντα! Σε απόγνωση οι Έλληνες!

evosmos

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Έξωση οικογένειας από τα fund με τη «βοήθεια» των ΜΑΤ – Έσπασαν την πόρτα και τους πέταξαν έξω

evosmos

Leave a Comment