ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Γαλαξίδι: Νεκροί σε τροχαίο ένας 24χρονος και μία 21χρονη

Ανείπωτη τραγωδία «γράφτηκε» σήμερα το πρωί στην άσφαλτο, όταν δύο νέοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα.

Ήταν λίγο μετά τις 06:00, όταν ένας 24χρονος και μία 21χρονη επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση με το όχημα τους, ένα Opel Corsa μαύρο. Στο 20ο χλμ Ιτέας-Αντιρρίου κοντά στο Γαλαξίδι, άγνωστο πως, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ένα δέντρο. Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης ήταν το γεγονός ότι τα δύο νεαρά παιδιά έχασαν την ζωή τους ακαριαία.

Πρόκειται για έναν 24χρονο από το Γαλαξίδι και μια 21χρονη από την Θεσσαλονίκη, που σπούδαζε στο στο τμήμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην Άμφισσα. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως το θανατηφόρο τροχαιο έγινε μόλις 70 μέτρα από το σπίτι του 24χρονου.

Πηγή φωτογραφίας: ΩΡΑ Φωκίδας

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σάλος με τα ακατάλληλα πλάνα σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ: «Παιδιά ανέβασα πίεση!» (βίντεο)

evosmos

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: «ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΙ»

evosmos

Οι νέες απαγορεύσεις εν όψει γενικού lockdown στις 8/11: «Μάζεμα» από 21:00 στα σπίτια – Υποχρεωτικές οι μάσκες παντού

evosmos

Leave a Comment