ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ 11.500 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο CEO ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ GOLDEN BOYS

Τα Golden Boys και οι Τράπεζες δεν δίνουν καμία σημασία στους απλούς εργαζόμενους. Μια τράπεζα, όπως η Πειραιώς, που οι Έλληνες πολίτες την έχουν πληρώσει ακριβά, είναι μια απο αυτές που έβγαλε στην ανεργία αρκετό κόσμο.

Χαρακτηριστικά, η τράπεζα Πειραιώς απέλυσε 11.500 εργαζομένους και έκλεισε 950 καταστήματα, στέλνοντας στην ανεργία τόσο κόσμο. Παράλληλα, κλείνοντας καταστήματα άφησε πόλεις και δήμους της χώρας χωρίς τράπεζες.

Την ίδια ώρα, ο CEO της τράπεζας, ο Χρήστος Μεγάλου, λαμβάνει αρκετά χιλιάρικα στην τσέπη του για να λαμβάνει αποφάσεις που οδηγούν συναδέλοφους του στην πείνα.

Ειδικότερα, ο Μεγάλου έλαβε το ποσό των 310.020 ευρώ για το 2019, μόλις 118.810 ευρώ λιγότερα απο το νούμερο ένα στη λίστα, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank Βασίλη Ψάλτη, ο οποίος το 2019 είχε σύνολο αποδοχών 428.830 ευρώ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κούγιας κατά Μπαλάσκα: «Αμφιβάλλω αν έχει κάνει μια μέρα αστυνομική υπηρεσία»

evosmos

Ασφαλιστικά Ταμεία: Άνοιξε ο δρόμος για διαγραφές χρεών με απόφαση Πρωτοδικείου

evosmos

Μια Ελληνίδα νηπιαγωγός στους 50 καλύτερους εκπαιδευτικούς του κόσμου

evosmos

Leave a Comment