ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΕΛΑ και ΠΑΡΑΝΟΙΑ: Την ώρα που στις ΗΠΑ πεθαίνει κόσμος από τον χιονιά, λένε θα ΒΥΘΙΣΤΕΙ μέρος της Ελλάδας [ΒΙΝΤΕΟ]

Την ώρα που στις ΗΠΑ βιώνουν τον χειρότερο χιονιά των τελευταίων με εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες και νεκρούς, την ώρα που στην Ευρώπη ο κόσμος χάνεται από το κρύο, επειδή στην Ελλάδα, υπάρχει σκανδαλώδης εύνοια και ο καιρός είναι ηλιόλουστος με υψηλές θερμοκρασίες, άρχισαν οι τηλέ-ειδικοί του κλίματος το γνωστό παραμύθι!!!

Όπως και παλιά άρχισαν τα περί βυθίσματος περιοχών και πόλεων, αν λιώσουν οι πάγοι της Γροιλανδίας, κάτι που, πριν χρόνια, έλεγαν πως θα συμβεί στις μέρες μας και τελικά δεν ‘έγινε απολύτως τίποτα!

Μάλιστα λένε πως μίας στις δέκα παραλίες θα χαθούν!!!

Και όλα αυτά, απλά επειδή στην Ελλάδα, τα χιονοδρομικά δεν έχουν φέτος χιόνι, με τον καιρό να βοηθάει απλά τους ανθρώπους να μην πληρώσουν υπέρογκο φυσικό αέριο!!!

Από την μία κάνουν λόγο γενικά για ακραία καιρικά φαινόμενα (χιόνια, κρύο, βροχές), από την άλλη όμως επικεντρώνονται μόνο στο λιώσιμο των πάγων, διότι στην Ελλάδα έχει ήλιο. Πώς θα λιώσουν οι πάγοι της Γροιλανδίας, όταν σε Βρετανία και ΗΠΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ;;;;

Δείτε τα ρεπορτάζ απόλυτης τρέλας και ψυχασθενικής αντίθεσης:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πέθανε ο ηθοποιός Τσιμάρας Τζανάτος

evosmos

Έλληνας πιτσιρικάς έγινε παγκόσμιο viral με την… αποτυχία σε σουτ που έριξε σε λούνα παρκ [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

Δραπέτης προσπάθησε να βιάσει 14χρονη στην Χαλκιδική

evosmos

Leave a Comment