ΕΛΛΑΔΑ

ΤΡΟΜΟΣ! Συμμορία αδίστακτων ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη: Εκβίαζαν, απειλούσαν και χτυπούσαν παιδιά

Τον απόλυτο τρόμο είχαν σκορπίσει τέσσερις ανήλικοι από 16 έως 17 ετών στην περιοχή της Τούμπας. Στο στόχαστρό τους είχαν μπει μικρότερα παιδιά.

Οι δράστες για περισσότερους από έξι μήνες απειλούσαν, εκβίαζαν και επιτίθονταν σε παιδιά 13 έως 15 ετών για να κερδίζουν χρήματα. Είχαν φτάσει στο σημείο να κυκλοφορούν οπλισμένοι ενώ δεν δίστασαν να δώσουν με τη βία σε ανήλικο κορίτσι να δοκιμάσει ινδική κάνναβη. Το κορίτσι αμέσως μετά έπεσε λιπόθυμο.
Σε μια άλλη περίπτωση, ένας εκ των δραστών οδήγησε ανήλικο στο δάσος του Σέιχ Σου και με την απειλή όπλου αποπειράθηκε να προσβάλει τη γενετήσια αξιοπρέπειά του. Δεν τα κατάφερε γιατί ο μικρός αντιστάθηκε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΤΡΑΓΙΚΟ! 50χρονη και ο 93χρονος πατέρας της ζουν μέσα στο αυτοκίνητο εδώ και οκτώ μήνες

evosmos

Υπόθεση «Γαρυφαλλιά»: Η απάνθρωπη απόφαση του Έλληνα καπετάνιου να ρίξει 11 λαθρεπιβάτες στους καρχαρίες

evosmos

O Salt Bae προκαλεί για μια ακόμα φορά – Ανέβασε λογαριασμό 108.000 – Ο “χρυσός” μπακλαβάς και το “κράξιμο”

evosmos

Leave a Comment