ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο με κοπάδι αγριογούρουνων στη Λαμία – Σκίστηκε το λάστιχο από το δόντι του ζώου!

Τροχαίο με κοπάδι αγριογούρουνων στη Λαμία – Σκίστηκε το λάστιχο από το δόντι του ζώου!

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία με αγριογούρουνα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (28/12) Λαμιώτης επιχειρηματίας που το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε με αγριογούρουνα.

Το ατύχημα συνέβη στην επαρχιακή Οδό Αμφίκλειας- Μπράλλου, λίγο μετά τις 7:15. Ο Λαμιώτης επιχειρηματίας κινούνταν με το αυτοκίνητο του από την Αμφίκλεια προς τον Μπράλλο, όταν κοπάδι από αγριογούρουνα βγήκαν από τα χωράφια και χτύπησαν το αυτοκίνητο στο πίσω μέρος.

Ο οδηγός όταν τα είδε στον δρόμο επιχείρησε να τα αποφύγει, όπως ανέφερε στο «ilamia.gr» ωστόσο παρά την σύγκρουση κράτησε την ψυχραιμία του και το αυτοκίνητο σταθερό

Από την σύγκρουση υπέστη υλικές ζημίες το πίσω μέρος του οχήματος και ένα σκασμένο λάστιχο «μέσα στο όποιο βρήκαν δόντι από το αγριογούρουνο…».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τροχαίο στη Βάρκιζα: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας – Είχε μείνει ανάπηρος από τροχαίο ο 40χρονος

evosmos

Έκτακτο «δώρο Πάσχα» έως 300 ευρώ – Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

evosmos

Ανδρέας Τσούνης: Η πρώτη ανάρτηση του συζύγου της Φώφης Γεννηματά μετά τον θάνατο της

evosmos

Leave a Comment