ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στην Ηγουμενίτσα – Οδηγός τράκαρε ενώ προσπάθησε να αποφύγει ζώο

Τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (18.02.2024) στην Ηγουμενίτσα.

Σύμφωνα με το thespro.gr, ο οδηγός του αυτοκινήτου στην Ηγουμενίτσα τράκαρε στην προσπάθειά του να αποφύγει ζώο που βρέθηκε στο οδόστρωμα.

Μετά από προσπάθεια και αφού χρειάστηκε να κόψουν τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου, οι πυροσβέστες κατάφεραν και τον απεγκλώβισαν και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο ΤΕΠ του νοσοκομείου Φιλιατών για τις πρώτες βοήθειες. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας, ενώ το όχημα απομακρύνθηκε από το σημείο από την οδική βοήθειά Μπότσαρης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έχει ξεφύγει η κατάσταση! 15χρονος δέχθηκε άγρια επίθεση έξω από Λύκειο – Τον περίμεναν 20 άτομα

evosmos

Στέφανος Κασσελάκης: Εκτός εαυτού η Ελένη Λουκά ούρλιαζε «είσαι του σατανά, είσαι ανώμαλος» [βίντεο]

evosmos

ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΔΥΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥΣ – “ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΑΣ!”- ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment