ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στην Πτολεμαΐδα: Νεκρός οδηγός ΙΧ το οποίο προσέκρουσε σε στηθαίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (28/2) στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, λίγο πριν την είσοδο στον κόμβο της Πτολεμαΐδας, όταν ΙΧ για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έπεσε στο διαχωριστικό στηθαίο και ακινητοποιήθηκε.

Ειδοποιήθηκε το τμήμα Τροχαίας Εορδαίας καθώς και το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον οδηγό στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Τις συνθήκες του δυστυχήματος διερευνά το τμήμα Τροχαίας Εορδαίας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σεπόλια: «Θα έδινα τη ζωή μου για να τον τιμωρήσω»

evosmos

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ! ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2019 ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Ξεσπά ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες: Καταγγέλλει την μη τήρηση των μέτρων σε πλοίο

evosmos

Leave a Comment