ΕΛΛΑΔΑ ΥΓΕΙΑ

ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΠΑΓΩΝΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρενέργεια του εμβολίου, ή κάποιο υποκείμενο νόσημα που δεν είχε εντοπιστεί;

Μεγάλη ανησυχία προκαλεί η είδηση ότι υποδιοικητής μεγάλου νοσοκομείου των Αθηνών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, 24 ώρες μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Pfizer/Biontech κατά του κορονοϊού. Το θέμα ήταν γνωστό εδώ και κάποιες ώρες, αλλά πλέον διέρρευσε σαν είδηση, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη περίπτωση έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία τόσο στους γιατρούς αλλά και σε αρκετούς πολιτικούς.

Ο άτυχος άνδρας παρουσίασε λοίμωξη του αναπνευστικού και πολυοργανική ανεπάρκεια μετά το εμβόλιο. Νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του και για το κατά πόσον πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου ή κάτι άλλο.

Η είδηση αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι νεαρή γιατρός στο Μεξικό παρουσίασε εγκεφαλομυελίτιδα και εκτεταμένη αλλεργία μετά τον εμβολιασμό της. Γεγονός που ούτε αυτό έχει βγει να σχολιάσει η εταιρεία. Αν και για αυτή την περίπτωση, το ιστορικό αλλεργιών αποτελεί απαγορευτικό για τον εμβολιασμό με το συγκεκριμένο εμβόλιο, όπως επίσημα έχει ανακοινώσει η εταιρεία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στο ”σφυρί” η θρυλική λιμουζίνα που είχε η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη – Με δερμάτινα καθίσματα, ιδιαίτερο σαλόνι και συσκευή φαξ στο εσωτερικό του

evosmos

Άνοιγμα σχολείων: Πώς θα γίνει ο αγιασμός – Πρωτοφανή περιοριστικά μέτρα

evosmos

Υπόθεση 12χρονης: Η πρώτη ανάρτηση του γιου του Ηλία Μίχου μετά την απόλυσή του από την Alter Ego

evosmos

Leave a Comment