ΕΛΛΑΔΑ

ΟΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ! Νέα εφαρμογή με αποστολή sms για τον έλεγχο ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου

Τις επόμενες ημέρες έρχεται μια νέα εφαρμογή, με αποστολή sms στους πολίτες για τον έλεγχο ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου τους, ενώ την Παρασκευή παρουσιάζεται η ηλεκτρονική μεταβίβαση αυτοκινήτου και στο τέλος του μήνα θα έχουμε αστυνομική ταυτότητα και δίπλωμα αυτοκινήτου στο κινητό.

Μιλώντας για την Βίβλο Ψηφιακού Μετασχηματισμού ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θοδωρής Λιβάνιος, έκανε λόγο για δυο βασικούς άξονες- την εξυπηρέτηση πολίτη και επιχειρηματία και δεύτερον την μείωση των διοικητικών βαρών της γραφειοκρατίας και την βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του δημόσιου τομέα.

«Δρομολογούμε μια σειρά έργων υποδομών και ψηφιοποίησης, όπως η ψηφιοποίηση της πολεοδομίας, η ολοκλήρωση ψηφιοποίησης όλων των αρχείων των υποθηκοφυλακείων, η επέκταση των διαλειτουργικοτήτων των μητρώων του δημόσιου τομέα, ενώ έρχονται έργα για την αναβάθμιση των υποδομών του Δημοσίου, όπως η επέκταση του G cloud, έργα που αφορά στον τομέα της υγείας, αλλά και σε κάθε σχεδόν τομέα της καθημερινής ζωής», ανέφερε.
Όσον αφορά στον τομέα των τηλεπικοινωνίων, ο υφυπουργός είπε ότι η Ελλάδα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο στην κινητή τηλεφωνία, «το 5G έχει προχωρήσει και η ανάπτυξή του πηγαίνει με πολύ καλά βήματα αλλά έχουμε πρόβλημα στην σταθερή τηλεφωνία λόγω κρίσης και ιδίως στο κομμάτι της ταχύτητας του διαδικτύου, της ανάπτυξης της ευρυζωνικότητας και των οπτικών ινών».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μετά τη Μύκονο η κυβέρνηση «τελειώνει» και την Κρήτη: Αυστηρές απαγορεύσεις στα Χανιά

evosmos

Αρναούτογλου: Τι καιρό θα κάνει τον Δεκέμβριο – Πώς θα περάσουμε τα Χριστούγεννα

evosmos

Ο Ευαγγελάτος έστειλε την κορούλα του… Νέα Υόρκη για σπουδές! Με τι λεφτά;

evosmos

Leave a Comment