ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Πάτρας – Συγκλονιστική μαρτυρία για την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μου επιτέθηκε με μπουνιές γιατί είχα τσακωθεί με φίλη της»

Μέσα από την εκπομπή «T-live» έγινε μία μαρτυρία σοκ από μία γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από την Ρούλα Πισπιρίγκου στο παρελθόν.

Όπως υποστήριξε η εν λόγω γυναίκα, η Ρούλα Πισπιρίγκου τη χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές για χάρη μίας φίλης της. Η ίδια αποφάσισε να μην καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές, γιατί δεν ήθελε να δοθεί συνέχεια.
«Το 2010, η Ρούλα ήρθε χωρίς να την γνωρίζω, την έφεραν δύο άλλα κορίτσια για να με χτυπήσουν και ταυτόχρονα με βιντεοσκοπούσαν. Τη συγκεκριμένη δεν τη γνώριζα. Είχα λογομαχήσει με δύο άλλες κοπέλες και την έφεραν γι’ αυτό τον λόγο. Έφεραν την Ρούλα να κάνει τον μπράβο γιατί διέδιδε παντού ότι είναι πυγμάχος. Είμαι σίγουρη ότι είναι αυτή, από εκεί τη γνώρισα. Δεν τη γνώριζα, γιατί εγώ μένω στην άλλη πλευρά της Πάτρας. Μου επιτέθηκε και τα άλλα δύο κορίτσια τραβούσαν με την κάμερα. Μου επιτέθηκε με μπουνιές, χύμηξε πάνω μου χωρίς να υπάρχει λόγος», δήλωσε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Δεν θέλαμε να δώσουμε άλλες διαστάσεις. Δεν ήταν σοβαρός λόγος που είχαμε μαλώσει τότε. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαμε μιλήσει πολύ νωρίτερα. Δεν μιλάμε για άνθρωπο. Για μένα είναι ένα στυγνό δολοφονικό τέρας. Δεν είχε μητρότητα. Απορώ πώς αυτή η γυναίκα έκανε παιδιά».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ρέθυμνο: «Ο πατέρας μου με βίαζε επί 15 χρόνια, δύο φορές την εβδομάδα»

evosmos

Bουβός θρήνος για τον θάνατο της 3χρονης: Η χαροκαμένη μάνα κηδεύει αύριο το παιδί της χωρίς να ξέρει το γιατί

evosmos

23 χρόνια μετά τη νίκη στο Big Brother: Άλλαξε ζωή ο Γιώργος Τσάκας – Η πανωλεθρία, τα δικαστήρια & το παράπονο

evosmos

Leave a Comment