ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Τεράστιος βράχος έπεσε στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου

Προβλήματα άφησε πίσω της η κακοκαιρία που χτύπησε τη Φθιώτιδα
Προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που «χτύπησε» τη δυτική Φθιώτιδα τα ξημερώματα της Τρίτης.

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε στο 40ο χλμ της εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου, στο ύψος του γηπέδου της Βίτωλης, όταν μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε, κόβοντας τα προστατευτικά σύρματα, παρασύροντας τα κιγκλιδώματα και προσγειώθηκε στο δρόμο αφήνοντας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καρπενήσι έναν τεράστιο κρατήρα.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν διερχόταν κάποιο αυτοκίνητο και δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα, ενώ στη συνέχεια κύλησε προς την άκρη του δρόμου όπου και σταμάτησε.

Το σημείο σημάνθηκε από το ΑΤ Σπερχειάδας, ενώ η κίνηση διεξάγεται από το υπόλοιπο πλάτος του δρόμου με χαμηλές ταχύτητες. Μηχανήματα της Περιφέρειας ανέλαβαν την αποκατάσταση του κομματιού που καταστράφηκε, ενώ θα ελεγχθεί και πάλι η στατικότητα του χώρου.

Προβλήματα και από τους κεραυνούς

Η δυνατή βροχή που έπληξε την περιοχή συνοδευόταν από αστραπές και κεραυνούς.

Ένας από αυτούς, που έπεσε νότια της Μακρακώμης στις 02:15 τα ξημερώματα, είχε ως συνέπεια να αφήσει χωρίς ρεύμα μεγάλο κομμάτι της περιοχής.

Η βλάβη αποκαταστάθηκε από το ΔΕΔΔΗΕ λίγο πριν τις 7 το πρωί.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Επτά οδηγούς ταξί συνέλαβε η τροχαία σε σαφάρι ελέγχων στην Αττική

evosmos

Πάτρα – Μάνα των τριών παιδιών: «Υπάρχει βίντεο με επεισόδιο της Τζωρτζίνας – Να επισπευστεί η έρευνα»

evosmos

Θεσσαλονίκη: «Εγώ σκότωσα τη μητέρα μου, τον λόγο θα τον πω στην ανακρίτρια» είπε ο 34χρονος μετά τη σύλληψη

evosmos

Leave a Comment