ΕΛΛΑΔΑ

Φλώρινα: «Μέχρι που να καταλάβω τι έγινε, είχε φάει έξι μαχαιριές»

Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία, η αίτια ήταν η ερωτική αντιζηλία και η θανατηφόρα επίθεση του 32χρονου στον 30χρονο έγιναν χωρίς ούτε καν να πουν μια κουβέντα ο ένας τον άλλο. Ο 32χρονος έφτασε στο ψητοπωλείο, όπου ήταν ο 30χρονος και τον μαχαίρωσε αρκετές φορές σε θώρακα, κοιλιά και πρόσωπο. Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος ενώ δίπλα του με αίματα και μαχαιρωμένος στην ωμοπλάτη ήταν ο αδερφός του συντρόφου του θύματος, σύμφωνα με το MEGA.

Λεπτά μετά την επίθεση του 32χρονου πολίτες τον ακινητοποίησαν και έπειτα τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί. Ο 32χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, αρνείται να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς.

Την ίδια στιγμή σοκάρουν οι μαρτυρίες ανθρώπων. Μιλώντας στο MEGA, αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι «μέχρι που να καταλάβω τι έγινε, είχε φάει 5 με 6 μαχαιριές. Δεν μπορώ να συνέλθω».

«Ούτε καλημέρα, ούτε καλησπέρα. Πήρε το μαχαίρι και άρχισε το μαχαίρωμα», είπε ένας άλλος. «Με το μαχαίρι στο χέρι τι να προσπαθήσω εγώ να κάνω… Προλαβαίνεις να κάνεις κάτι;».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μοσχάτο: Οι περίεργες δοσοληψίες του 50χρονου – Όλος ο διάλογος με την 47χρονη

evosmos

Καταδίωξη οχήματος χωρίς πινακίδες στη γέφυρα Καλυφτάκη

evosmos

Εσύ ξέρεις τα δικαιώματά σου αν κάποιος εισβάλει σπίτι σου; – Τι θεωρείται νόμιμη άμυνα;

evosmos

Leave a Comment