ΕΛΛΑΔΑ

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο μετά τη λιποθυμία της στον αέρα της εκπομπής (BINTEO)

Σήμερα το πρωί, η Αφροδίτη Γραμμέλη ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Πρωινό μας” και λιποθύμησε στον αέρα αφού πρόλαβε να πει: «Δεν αισθάνομαι καλά» και κατέρρευσε πάνω στο γραφείο, με την Φαίη Σκορδά να σηκώνεται και να πηγαίνει στην κουζίνα του πλατό για να φύγουν οι κάμερες από την τηλεκριτικό.


Η Αφροδίτη Γραμμέλη πριν από λίγο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε μια ανάρτηση από το νοσοκομείο, τον Ερυθρό Σταυρό, στο οποίο νοσηλεύεται για να καθησυχάσει το κοινό και να ευχαριστήσει τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.
«Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Νιώθω καλύτερα. Μέσα από την καρδιά μου, ευχαριστώ. Οι γιατροί και το προσωπικό εδώ είναι υπέροχοι. Να είμαστε όλοι καλά», έγραψε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εμπρηστικές δηλώσεις Άγκυρας μετά το σόου της Αγίας Σοφίας: Να δουν τι έπαθαν στο Αιγαίο όσοι δεν έδωσαν σημασία στη σημαία μας

evosmos

Τρίκαλα: Επέζησε από τις πλημμύρες και πέθανε τώρα σε ηλικία 104 ετών

evosmos

Θλίψη για την αθλητική δημοσιογραφία: «Έσβησε» στα 86 του χρόνια ο Βασίλης Γεωργίου

evosmos

Leave a Comment