ΕΛΛΑΔΑ

Απαράδεκτες δηλώσεις του Δημάρχου Ζακύνθου: «Χαρακτήρισε “σακατεμένους” τους αναπήρους» (βίντεο)

«Σάλο» έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του δημάρχου του Ζακύνθου Νικήτα Αρετάκη, ο οποίος χαρακτήρισε «σακατεμένους» τους ανθρώπους με αναπηρία.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του δημοτικού συμβουλίου, του έγινε πρόταση για πρόσληψη μέσω ΟΑΕΔ ανθρώπων από ευπαθείς ομάδες, όπως πχ άτομα που είναι κοντά στην σύνταξη και ΑΜΕΑ, στη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΖ).

Ο Νικήτας Αρετάκης τους χαρακτήρισε «σακατεμένους» και «άσχετους», όπως μεταδόθηκε στο Open. Αρχικά πρόκειται για δυο ανθρώπους και είπε ότι θα γίνουν τέσσερις και αργότερα οκτώ.

«Δεν μπορούμε με επιδοτούμενους και ανθρώπους που δεν μπορούν να δουλέψουν, σακατεμένους και άσχετους, να πάμε μπροστά την συγκεκριμένη επιχείρηση», φέρεται να είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπάρξει και παρέμβαση από το υπουργείο Εσωτερικών για τους χαρακτηρισμούς αυτούς.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Με NAVTEX και ασκήσεις κοντά στο Καστελόριζο απαντά η Τουρκία – «Ανύπαρκτη η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου» λέει η Άγκυρα

evosmos

Η έφοδος των ιταλικών Αρχών στο πλοίο συμφερόντων Λασκαρίδη με τα 850 κιλά κοκαΐνη -BINTEO ντοκουμέντο

evosmos

Πάτρα – Αποκαλύψεις σοκ από φίλη του ζευγαριού: «Είναι άρρωστη με τον Μάνο, έλεγε θα τον τρέξει στα δικαστήρια»

evosmos

Leave a Comment