ΕΛΛΑΔΑ

Φολέγανδρος: «Είχε επίγνωση του άδικου των πράξεών του», λέει η εισαγγελέας για τον δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς

«Καταπέλτης» είναι η πρόταση της εισαγγελέως για τον καθ’ομολογίαν δολοφόνο της άτυχης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, σε μία ακόμα γυναικοκτονία που σόκαρε το πανελλήνιο.

«Την σκότωσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», αναφέρει η εισαγγελέας, καταρρίπτοντας έτσι του ισχυρισμούς του κατηγορουμένου, ο οποίος υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Star, στην πρόταση της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Νάξου προς το αρμόδιο Συμβούλιο αναφέρεται ότι:

– Ο δράστης είχε ανθρωποκτόνο δόλο.
– Ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
– Είχε επίγνωση του άδικου των πράξεών του.

Η πρόταση που θα εκδοθεί και το βούλευμα θα παραπέμπει τον κατηγορούμενο σε δίκη.

Τι έδειξαν οι ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες

Η εισαγγελέας πήρε στα χέρια της και τις ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες που παρήγγειλε η ανακρίτρια Νάξου, καθώς ένα από τα βασικά επιχειρηματα του 31 χρονου ήταν ότι πάσχει από χρόνια ψυχική ασθένεια.

Οι ισχυρισμοί του με αυτή την πρόταση καταρρίπτονται.

Τώρα, εκκρεμεί η απάντηση στο αίτημα της οικογένειας, προκειμένου να γίνει η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη Γαρυφαλιά είχε βρει τραγικό θάνατο στις 16 Ιουλίου 2021 στη Φολέγανδρο, όπου είχε πάει για διακοπές με τον 31χρονο στο νησί.

Ένας καυγάς οδήγησε τον κατηγορούμενο στο να την χτυπήσει και να την πετάξει στον γκρεμό. Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απίστευτος – Η. Μόσιαλος: «Κάθε μέρα rapid και δυο φορές την εβδομάδα PCR οι ανεμβολίαστοι»!

evosmos

«Απελπισμένοι οι αγρότες της Πέλλας»

evosmos

Κουνούπια: Γιατί προτιμούν εσάς και όχι τον διπλανό σας – Οι 7 λόγοι που σας «αγαπούν» τα έντομα

evosmos

Leave a Comment