ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στον Βόλο – Αποκεφάλισαν σκύλο και τον πέταξαν στα χιόνια! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ!

Μία φρικιαστική εγκληματική πράξη μαρτυρά ο εντοπισμός ενός μεγαλόσωμου σκύλου στην περιοχή των Κάτω Λεχωνίων, λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Βόλο. Σύμφωνα με όσα καταγγέλει η Φιλοζωική ομάδα Βόλου, εντοπίστηκε αδέσποτος σκύλος μέσα στα χιόνια, ο οποίος νωρίτερα είχε αποκεφαλιστεί.

Η αποτρόπαια πράξη φαίνεται ότι έγινε από ανθρώπινο χέρι, καθώς η κατάσταση του ζώου, δε μαρτυρά ότι έπεσε θύμα ενός άλλου άγριου θηρευτή.Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος thenewspaper.gr, κανείς κάτοικος της περιοχής δεν έχει καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία, ενώ ο τόπος ανεύρεσης του πτώματος είναι κοντά στο Κοιμητήριο του χωριού.

Εθελοντές ζωόφιλοι απευθύνουν έκκληση σε αυτόπτες μάρτυρες να μιλήσουν ή να καταγγείλουν ότι έπεσε στην αντίληψή τους στις Αρχές.

Προσοχή: Ακολουθεί σκληρή εικόνα

skylos_nealeh2
thenewspaper.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συντάξεις Απριλίου: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι

evosmos

Οι «κουραμπιέδες του θανάτου»: Πήγε να σκοτώσει τη σύντροφο του εραστή της και οδήγησε στο θάνατο δύο μικρά παιδιά

evosmos

Βασίλης Γκουρούσης: «Είδα τον Μάνο Παπαγιάννη χτυπημένο και η Σοφία Παυλίδου δεν ήρθε να τη δω ποτέ»

evosmos

Leave a Comment