LIFE STYLE

Χαμός σε γάμο στην Ινδία: Ο μεθυσμένος γαμπρός μπέρδεψε τη νύφη με την κολλητή της

Η ντροπιασμένη νύφη ακύρωσε το γάμο

Αναπάντεχη τροπή πήρε ένας γάμος σε χωριό της Ινδίας, όταν ο γαμπρός έφτασε «τύφλα» στο μεθύσι με αποτέλεσμα η νύφη να τον ακυρώσει και να ακολουθήσει σύρραξη μεταξύ των οικογενειών.

Ο γάμος ακυρώθηκε από τη νύφη εξαιτίας της συμπεριφοράς του γαμπρού, μετά την οποία συνελήφθη.

Ο 26χρονος γαμπρός, Ravindra Kumar, άργησε να πάει στο γάμο του, αφού τα έπινε με φίλους του. Όταν έφτασε ωστόσο στην αίθουσα της τελετής, η αλληλουχία των γεγονότων που ακολούθησε, ξεπερνάει ακόμα και το σενάριο ταινίας.

Ο μεθυσμένος γαμπρός τοποθέτησε την τελετουργική γιρλάντα αντί για τη νύφη, στην καλύτερη φίλη της μπροστά σε περίπου 500 καλεσμένους.

Μετά την έβγαλε και την πέρασε σε έναν άνδρα φίλο του ζευγαριού και στη συνέχεια σε έναν ηλικιωμένο έναν ηλικιωμένο καλεσμένο.

Οι παραβρισκόμενοι παρακολουθούσαν σιωπηλά και αμήχανα τη συμπεριφορά του γαμπρού, μέχρι που 21χρονη νύφη Radha Devi έχασε την ψυχραιμία της και τον χαστούκισε.

Η νύφη απομακρύνθηκε από τη σκηνή αφού ένιωσε ταπεινωμένη και ακύρωσε τον γάμο.

Το περιστατικό οδήγησε σε καυγά μεταξύ των δύο οικογενειών. Οι δύο πλευρές εκσφενδόνισαν καρέκλες η μία εναντίον της άλλης και σταμάτησαν όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία.

Μιλώντας στο TOI, ο αδελφός της νύφης Omkar Verma δήλωσε ότι η οικογένεια ξόδεψε αρκετά χρήματα για το γάμο, αλλά η πλευρά του γαμπρού «ήταν δυσαρεστημένοι με τα δώρα της προίκας«, ενώ αποκαλύφθηκε ότι αν και νόμιζαν ότι ήταν αγρότης, τελικά ήταν οδηγός φορτηγού.

Η οικογένεια της νύφης κατέθεσε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα μετά την οποία ο γάμος ματαιώθηκε και ο γαμπρός συνελήφθη για μέθη και παραβίαση του νόμου περί προίκας.

Αν και ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, η νύφη αρνήθηκε να συνεχίσει το γάμο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μπέττυ Μαγγίρα για Θέμη Αδαμαντίδη – “Σε λίγο θα μας πείτε ότι μας βαράτε, επειδή μας αγαπάτε”

evosmos

6 χρόνια μετά το θάνατο του Μίνωα Κυριακού: Χαμογελά ξανά η Μαρί Κωνσταντάτου, αυτός είναι ο γόης σύντροφός της

evosmos

Συνεχίζεται η διαμάχη Σ. Χρηστίδου και Θ. Μαραντίνη – Ξανά σήμερα στα δικαστήρια για οικονομικές διαφορές

evosmos

Leave a Comment