ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός στην Ουκρανία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Παιδείας εξαιτίας της πανέμορφης γραμματέως του(ΦΩΤΟ)

Σε παραίτηση εξαναγκάστηκε ο ουκρανός υπουργός Παιδείας και Επιστημών της Ουκρανίας, Ιγκόρ Γκαρμπαρούκ, επειδή η βοηθός του και γραμματέας του δεν τήρηση τον «κώδικα ενδυμασίας» κατά την επίσκεψή τους στο Λβιβ.

Επρόκειτο για μία επίσημη συνάντηση στην οποία συμμετείχε και ο δήμαρχος της πόλης, αλλά και άλλοι επίσημοι φορείς.


Ωστόσο φαίνεται πως η βοηθός του υπουργού και δικηγόρος, η 27χρονη Κριστίνα Τισκουν, φόρεσε κάτι πιο προκλητικό από το… προβλεπόμενο με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να εξοργιστεί και να του ζητήσει να παραιτηθεί.

Πάντως η ίδια φάνηκε να μην πτοείται καθόλου από την αναμπουμπούλα, καθώς όπως έγραψε στο Instagram «Νόμιζα ότι όλοι ντύνονταν όπως τους άρεσε και όπως ένιωθαν πιο άνετα».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φρίκη στο Ιράν: Πέθανε 22χρονη που είχε συλληφθεί για μη ορθή χρήση της μαντίλας

evosmos

1.652 χιλιόμετρα με ένα ρεζερβουάρ -Ποιο αυτοκίνητο έσπασε τα ρεκόρ;

evosmos

Τούρκος αναλυτής σοκάρει την τουρκική κοινή γνώμη με την ανάλυσή του για τα ελληνικά όπλα και την ελληνική αεράμυνα – Δεν μπορούν να δουν το βίντεο

evosmos

Leave a Comment