ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στον «αέρα» του Mega! Γνωστός δικηγόρος αποκάλεσε το Νίκο Ευαγγελάτο «τηλεοπτικό δικτάτορα»!

Τον τελευταίο καιρό, είναι αλήθεια πως όλο και πληθαίνουν αυτοί που τη «λένε» στο Νίκο Ευαγγελάτο στον τηλεοπτικό «αέρα» του Live news.

Όπως συνέβη με το θέμα του 62χρονου ψευτογιατρού στην Κρήτη ο οποίος κατηγορείται πως μαζί με τη σύζυγό του έταζαν θεραπείες σε ανυποψίαστα θύματα με τη χρήση μιας ράβδου βιοσυντονισμού. Τι ακριβώς, λοιπόν, έγινε και έφερε σε αμηχανία τον δημοσιογράφο;

Ο κατηγορούμενος, σε δηλώσεις του έξω από το δικαστήριο τόνισε ότι δεν δήλωσε ποτέ πως είναι γιατρός. «Αν οι άνθρωποι στο πρόσωπό μου βλέπουν έναν γιατρό τι φταίω εγώ; Δεν έχω καμία σχέση με τη συμβατική ιατρική. Είμαι επιστήμων και ερευνητής πάνω στην επιστήμη της υγείας γενικότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας στην εκπομπή, τα θύματα περιέγραψαν πώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος χρησιμοποιούσε μία ράβδο για να σκανάρει το σώμα και να εντοπίζει ποιο όργανο πάσχει. Ένας δικηγόρος φερόμενος ως θύμα του, μίλησε στο Live News και όπως είπε ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είχε ταρίφα, απλώς έλεγε στους ασθενείς να του δώσουν ό,τι θέλουν.

Ο Ευαγγελάτος, μάλιστα, μίλησε με τον ίδιο τον κατηγορούμενο και ο διάλογός τους είχε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εξέλιξη όταν άρχισε να τον ρωτά εάν διαθέτει πτυχίο. Ο κατηγορούμενος απέφευγε να απαντήσει αν και κάποια στιγμή ανέφερε ότι έχει Doctor of Science από αμερικανικό πανεπιστήμιο, βεβαίωση βιοσυντονισμού και άλλα. «Δεν το έχω αναγνωρίσει», παραδέχτηκε όπως και ότι δεν έχει άδεια ασκήσεως κάποιου επαγγέλματος.

«Μα εγώ δεν ζητάω χρήματα κ. Ευαγγελάτο» είπε. «Το ξέρω ότι δεν ζητάτε, σας τα δίνουνε κι εσείς ο κακομοίρης; Να μην τα πάρετε;», ήταν η ατάκα του δημοσιογράφου που προκάλεσε την αντίδραση του συνηγόρου του ο οποίος ήταν σε όλη το διάλογο δίπλα του και θέλησε να επέμβει.

Πρόκειται για τον γνωστό ποινικολόγο Βασίλη Νουλέζα που και στο παρελθόν έχει κοντραριστεί έντονα με τον Νίκο Ευαγγελάτο. «Ασκείτε φορτική πίεση στον κατηγορούμενο κ. Ευαγγελάτε να σας απαντήσει για θέματα που αφορούν την ουσία της υπόθεσης. Εάν καλείτε κάποιον πρέπει να του δίνετε την ευχέρεια να μιλήσει», τόνισε φανερά ενοχλημένος ο δικηγόρος.

Ο δημοσιογράφος επικαλέστηκε τον περιορισμένο χρόνο του δελτίου ώστε να πείσει τον κ. Νουλέζα να είναι σύντομος. «Με τέτοιους όρους δεν δέχομαι να είμαι καλεσμένος. Δεν επιτρέπετε να μιλήσει κανένας! Είστε τηλεοπτικός δικτάτωρ!», του είπε ο κ. Νουλέζας.

Δες τα βίντεο που ακολουθούν:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έλλη Κοκκίνου: «Μου λένε ότι μοιάζω με την Τζένιφερ Λόπεζ»

evosmos

Άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ και είδαν μέσα αυτές τις εικόνες – Η στιγμή που ο οδηγός δεν ήξερε τι να πει

evosmos

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ – «ΕΦΥΓΕ» Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ: «Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΗ»

evosmos

Leave a Comment