LIFE STYLE ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός στο Χόλιγουντ! Χωρίζει μετά από 25 χρόνια γάμου o Σιλβέστερ Σταλόνε – Γιατί τον κατηγορεί η Τζένιφερ Φλάβιν

Ύστερα από 25 χρόνια γάμου, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και Τζένιφερ Φλάβιν παίρνουν διαζύγιο, καθώς η τελευταία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και κατηγορεί τον ηθοποιό πως έχει σπαταλήσει την οικογενειακή περιουσία.

Σύμφωνα με την dailymail., τα έγγραφα του διαζυγίου αναφέρουν πως «έχει εμπλακεί σε σκόπιμη διασπορά, εξάντληση ή/και σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων που είχε αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο στη συζυγική περιουσία».

«Επιπλέον, θα πρέπει να δεσμεύεται από, να πωλεί, να μεταβιβάζει, να εκχωρεί, να επιβαρύνει ή να διασπά οποιαδήποτε περιουσιακά στοιχεία κατά τη διάρκεια της εκκρεμούς διαδικασίας».

Σημειώνεται, πως πριν από λίγο καιρό η Τζένιφερ Φλάβιν σταμάτησε να ακολουθεί τον γνωστό ηθοποιό στα social media, ενώ ο Σιλβέστερ Σταλόνε προχώρησε σε αφαίρεση τατουάζ που είχε το πρόσωπο της συζύγου του και στη θέση του έβαλε τον σκύλο του «Ρόκι».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νίκος Δαδινόπουλος: Η τεράστια επιτυχία στο «Καλημέρα ζωή», η κρυφή αρρώστια του και το πρόωρο τέλος στα 68

evosmos

“Γι’ αυτό άλλαξα το επίθετό μου”: Αυτή είναι ο κόρη του Πύρρου Δήμα και η μεταξύ τους σχέση

evosmos

ΑΠΙΘΑΝΟ! Αυτό είναι το μέρος που οι κάτοικοί του δεν πληρώνουν ρεύμα

evosmos

Leave a Comment