ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Έγινε η πρώτη αίτnση για γάμο ομόφuλων ζεuγαριών κρατουμένων στις φuλακές

Μόλις ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, την επόμενη μέρα κιόλας, εκδόθηκε η πρώτη αναγγελία, από δύο άντρες.

Σιγά σιγά ακολούθησαν κι άλλες. Το πρωί της Τετάρτης 6 Μαρτίου, ωστόσο, ανακοινώθηκε άλλο ένα αντίστοιχο ευχάριστο γεγονός, το οποίο προκάλεσε αίσθηση.

Ένας κρατούμενος των φυλακών στα Χανιά δήλωσε πως επιθυμεί να παντρευτεί έναν άλλο κρατούμενο, ο οποίος βρίσκεται σε διαφορετικό σωφρονιστικό ίδρυμα, και γι’ αυτό κατέθεσε την επιθυμία του εγγράφως στον διοικητή των φυλακών.

Η πρώτη αίτηση γάμου ομόφυλων ζευγαριών στις φυλακές Χανίων
Αυτή είναι και η πρώτη αίτηση που πραγματοποιείται μέσα από τις φυλακές και αυτή τη στιγμή το μόνο που μένει είναι ο διοικητής να προβεί στα σχετικά έγγραφα και να αδειοδοτηθεί η αίτηση του γάμου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

600.000€ το ένα, 400.000 το άλλο: Τα 2 τεράστια σπιτια που νοικιάζει η Μενεγάκη και δεν το ήξερε κανείς

evosmos

«Γονάτισε» ο Νίκος Μάνεσης και βάζει τέλος: «Tο κορμί δεν αντέχει»… Η αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς!

evosmos

Γαργαλιάνοι: Ξύλο σε Βούλγαρο που αποπειράθηκε να ασελγήσει σε 13χρονη!

evosmos

Leave a Comment